in

12-jarige wordt naar het ziekenhuis gebracht, omdat haar buik niet ophoudt met groeien. De waarheid is afschuwelijk

Een 40-jarige man maakte zijn vrouw zwanger. Niet echt iets om over te schrijven, toch? Mannen en vrouwen krijgen nu eenmaal baby’s. Maar wat als we je zouden vertellen dat de vrouw in kwestie 12 jaar oud is. Dat is pas een verhaal. De man werd aangehouden toen hij met het meisje naar het Xuzhou City Central Hospital in het oosten van China ging.

Hij wilde er zeker van zijn dat alles oké was met zijn ongeboren kind. Hij vertelde het personeel echter niet dat het meisje eigenlijk zijn vrouw was. Het personeel werd achterdochtig maar kon niet met het meisje communiceren omdat ze geen Mandarijns praatte. Later kwam aan het licht dat het meisje eigenlijk van Zuidoost-Azië afkomstig was.

Lees ook  Zoek nooit ruzie met een MMA’er in het verkeer anders kan dit jou ook overkomen

Ofwel was ze naar China gesmokkeld als bruidje ofwel gewoon ontvoerd. Voor je overstuur raakt over kinderbruiden in China – weet dat dit in heel de wereld voorkomt, zelfs in de VS en Europa. Allerhande religies, zoals het hindoeïsme, de islam en het christendom, keurden het goed om met kinderen te trouwen.

Lees ook  Buschauffeur krijgt na 12 jaar trouwe dienst ontslag omdat hij te vaak afwezig is: “Ik moest beloven dat ik niet meer ziek zou worden”

In New Jersey in de VS trouwden tussen 1995 en 2012 meer dan 3.330 kinderen met toestemming van hun ouders. De meeste van die kinderen waren echter 16 of 17 jaar oud. Anderen waren amper 13 en hadden de toestemming van de rechter nodig.

Kinderen zouden niet mogen trouwen. Kinderen moeten kinderen zijn.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Ouders worden misselijk als ze foto’s zien van hoe hun meisje op school gehandboeid en geblinddoekt werd. Als ze vernemen waarom de leraren dit deden zijn ze woest.

Zeg vaarwel tegen duizeligheid, lupus, fibromyalgie, artritis, chronische vermoeidheid, schildklierproblemen en nog veel meer!