in

12-jarige jongen overlijdt na “spelletje flauwvallen” – nu waarschuwt mama alle ouders…

De opgang van de sociale media bracht een golf van virale waanzin op gang. Sommige van de spelletjes – zoals de ALS Ice Bucket Challenge – promoten bewustwording en liefdadigheid voor belangrijke problemen. Maar andere spelletjes zijn ronduit gevaarlijk, vooral voor kinderen. Eerder dit jaar brachten duizenden kinderen hun levens in gevaar met de “Tide Pod” uitdaging, waarbij kinderen capsules waspoeder aten.

Nu is er een nieuwe trend aan de horizon, en een moeder waarschuwt iedereen na het verlies van haar zoon …

Tua Muai was amper 12 jaar oud toen hij overleed. Zijn hersenen hadden geen zuurstof nadat hij een “spelletje flauwvallen” had gedaan en het bewustzijn verloor. Zijn moeder Celeste Muai doet haar verhaal in een poging om dergelijke tragedies te vermijden.

Lees ook  Deze brief is voor jou, die zich altijd zorgen maakt om anderen, maar nooit aan zichzelf denkt

Celeste zei: “Er is niets dat de pijn kan wegnemen, maar als het een kind, een ouder, een gezin kan redden … dan heeft het een beetje zin.”

“Hij speelde gewoon een spelletje en dacht niet aan de gevolgen.”

Nadat hij het spelletje op school gespeeld had, verloor hij het bewustzijn en overleed in het ziekenhuis. Het spelletje gaat erom om zuurstof naar de hersenen af te snijden en zo een korte rush te krijgen.

Als gevolg daarvan bracht Celeste Moederdag door met het plannen van de begrafenis van haar zoon. Ze zei: “Ik bracht Moederdag door met het plannen van de begrafenis van mijn zoon. Ik schreef zijn overlijdensbericht in plaats van bloemen of ontbijt te krijgen en ‘Ik hou van je, mama’ te horen.”

Lees ook  Jongetje verstopt zich in bosjes terwijl papa zijn mama en broertje vermoordt: “Hij zei dat er paascadeautjes lagen”

Zoals zovele gestoorde spelletjes wordt het doorgegeven via de sociale media. Blijkbaar bestaat dit spel al lang, maar is het onlangs door de sociale media weer erg populair geworden. De gevaren liggen in het feit dat het cerebrale verstikking kan veroorzaken, waardoor het brein niet genoeg zuurstof krijgt.

De effecten zijn duizeligheid en lichte euforie, maar het kan ook leiden tot verlies van het bewustzijn.

Er werd een fundraising pagina opgericht om de begrafenis van Tua te helpen betalen, die omschreven wordt als “een licht en vreugde voor iedereen die hem kende.”

Vrouw ontdekt dat hond die nooit blaft en die ze in dierenwinkel had gekocht eigenlijk een vos is.

Heb jij last van stank & maden in je vuilnisbak / container? Met deze Handige hacks heb je er geen last meer van!