in

11-jarig meisje baart de zoon van haar broer – en de ouders wisten van niets

De bevalling en de geboorte van een kind is, zoals vaak wordt gezegd, zowel pijnlijk als mooi tegelijk, omdat er een nieuw leven in de wereld komt. Maar het verhaal over deze geboorte, zoals wordt beschreven door The Local, is echter niet heel gebruikelijk…

Een 11-jarig meisje dat in de regio Murcia in Spanje woont, werd deze week naar het ziekenhuis gebracht vanwege maagpijn. De oorzaak van de pijn was echter niet het gevolg van eten.

Toen het ziekenhuispersoneel het meisje ontving, realiseerden ze zich al snel dat de pijn eigenlijk te wijten was door haar aanstaande bevalling. De bevalling was toen al zo gevorderd dat het personeel geen tijd had om een ​​kamer voor haar klaar te maken, maar ondertussen gaat het goed met het meisje en haar kind.

Lees ook  Ouders laten kind (3) achter in bloedhete auto, jongetje overlijdt

Aan de andere kant, hoewel de omstandigheden misschien alarmerend zijn, vanwege de leeftijd van het meisje, werd de baby op een “natuurlijke” manier geboren en het personeel bevestigde dat de ouders niet konden weten dat het meisje zwanger was.

Na onderzoek onthulde de politie van Murcia dat de oudere broer van 14 jaar de vader van het kind was. De vraag is nu of het meisje werd verkr*cht of niet.

De leeftijdsgrens voor s*ks werd in Spanje sinds 2013 verhoogd van 13 naar 16 jaar, maar uitzonderingen zijn van toepassing als beide personen voldoende volwassen zijn.

Lees ook  Familie geeft de hoop op voor de hond, die overal bang voor is. Dan zet mama hem naast een baby

De Spaanse politie maakt zorgvuldig melding van het feit dat de gebeurtenis nog steeds wordt onderzocht, en de nadruk ligt op het achterhalen van wat er werkelijk is gebeurd, zo meldt Cadena Ser.

“Dit is een lopend onderzoek en eens we klaar zijn met ons onderzoek zullen we jullie inlichten, zo zegt Manuel Villegas, gezondheidsadviseur van Murcia in La Verdad.

Het meisje, wiens identiteit niet openbaar werd gemaakt, is niet de jongste moeder die in Spanje in een ziekenhuis werd opgenomen. In oktober 2010 beviel een tienjarig meisje in een ziekenhuis in Jerez.

8-jarige heeft 1 verzoek voor dokter voor hij wordt geopereerd: Ouders komen het pas te weten na de operatie

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je het “schone” deel van beschimmeld brood eet