in

10-jarig meisje dat ‘zelfmoord pleegde om mama gelukkig te maken’ laat hartverscheurend briefje achter.

Een 10-jarig meisje dat dood werd aangetroffen naast een afscheidsbriefje, pleegde zelfmoord om ‘haar mama de gelukkigste moeder ter wereld’ te maken.

De hulpdiensten kregen op 6 januari een noodoproep over een meisje dat zichzelf opgehangen had. Ze werd gevonden op Driekoningen in Mexico, wat plaatselijk uitgebreid gevierd wordt en waarbij kinderen cadeautjes krijgen.

In het briefje staat dat het meisje erg veel pijn had en het leven van haar moeder ruïneerde, en dat haar dood een ‘groot cadeau’ voor haar zou zijn. Het briefje suggereerde ook dat ze zelfmoord pleegde omdat ze vond dat zij de reden was waarom papa hen verlaten had.

“Ik hoop dat je me op een dag zult herinneren en me in de hemel eindelijk een knuffel zal geven”, leest het briefje.

LEES OOK!
Huishoudster Michael Jackson onthult na jaren wat zich binnenskamers afspeelde: “Hij was een roofdier”

De lokale overheid in Aguascalientes in Mexico onderzoeken de zaak en bevestigden verstikking door ophanging als de doodsoorzaak.

De verwoestende brief leest: “Beste Drie Koningen, het enige wat ik jullie vraag is dat mijn mama de gelukkigste vrouw ter wereld zou zijn nadat ik er niet meer ben, meer nog omdat ik alleen pijn en verwoesting veroorzaak sinds ik geboren werd, en ik was ook de reden waarom papa ons verliet.”

Verder lezen we: “Ik wil mijn moeder vragen om rustig te blijven, niet teveel te werken, het beste geschenk dat ik kan vragen, is haar geluk. Ik hoop dat jullie me op een dag herinneren en me in de hemel eindelijk een knuffel geven.”

LEES OOK!
Pasgeboren baby gevonden in beerput vol menselijke uitwerpselen nadat ze door mama gedumpt werd.

“Het beste geschenk voor de Drie Koningen is dat ik zelfmoord zou plegen. Want je zei me altijd dat je wenste dat ik nooit geboren was. Ik weet dat de Drie Koningen niet bestaan, maar ik geef je dit cadeau.”

Volgens de buren had het meisje zichtbaar geen problemen of was ze nooit droevig.

Het onderzoek loopt nog en de speurders zijn op zoek naar de moeder, wier locatie nog niet bekend is.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO’N DROEVIG VERHAAL VINDT.

Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, naam dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 0900-0113 en in België via het nummer 1813.

Beste vriendinnetjes (11) plegen zelfmoord omdat ze gepest worden over hun geaardheid

Vogeltje komt dichterbij en smeekt om hulp. Dan beseft de man wat er gedaan moet worden.