in

1-jarige komt Thuis van kinderdagverblijf met gekneusd gezicht. Wanneer mama verklaring hoort, wordt ze helemaal gek.

Beeld je de woede eens in wanneer je eenjarig kind met een gekneusd gezicht zou terugkomen van het kinderdagverblijf. Dat was precies wat moeder Timothy Griffin ervoer nadat ze haar kleine jongen Jesse enkele uren in het kinderdagverblijf had achtergelaten. Ze kreeg hem terug met gezwollen ogen en lippen en leek wel in elkaar geslagen.

Zijn verwondingen waren zo zwaar dat hij in het ziekenhuis opgenomen moest worden, en de politie is een onderzoek begonnen …

Toen Tiffany Griffin haar eenjarige Jesse aan het kinderdagverblijf afzette, had ze geen idee dat er zich een nachtmerrie zou ontvouwen.

Lees ook  Sinds zijn geboorte groeit de halster in de kop van het paard. Als de dierenarts het eindelijk afneemt huivert hij als hij ziet wat er onder zit.

Nadat ze haar zoon maandagochtend had afgezet, kreeg ze in de namiddag een oproep dat er een incident was geweest. Toen ze naar het dagverblijf terugkeerde, was ze zo woedend over de aanblik van het gezicht van Jesse dat ze een medewerker een klap verkocht.

De politie van Indianapolis in de VS zegt dat ze de zaak onderzoeken, maar dat er nog geen arrestaties verricht werden.

Ondertussen verklaarde de eigenaar van het centrum, Haben Ghebermichael, dat een tweejarig meisje de zoon van Griffin aangevallen had en bloed aan haar handen had. Ghebermichael zei: “De omvang van de verwondingen verbluft ons.”

Lees ook  De man trekt de boze wilde haai uit het water. Dan opent het beest zijn bek en filmt de camera iets onverwachts

Een werknemer kwam tussenbeide om Jesse en het tweejarige meisje te scheiden, maar op dat moment was het kwaad al geschied. Griffin zegt ondertussen dat ze niet gelooft dat de verwondingen door het kleine meisje veroorzaakt werden. Ze zegt dat “het kind klein was en ze er niet gewelddadig uitzag.”

Bekijk de video van de moeder hieronder.

Tragisch verlies van 19-jarige zoon breekt het hart van de familie. Op de dag van de begrafenis werpt papa 1 blik op de hemel en weet het.

Mama Begint pasgeboren tweelingen in het ziekenhuis te filmen. Dan ziet ze onverwacht detail en verstijft onmiddellijk.