Vrouw betrapt man op vreemdgaan en valt 45 kilo af: Nu heeft hij SPIJT!

Dit is Betsy Ayala uit Texas. Haar man ging vreemd, omdat hij vond dat ze te dik was geworden na haar zwangerschap.Via Facebook las ze de meest afschuwelijke berichten over haar naar zijn minnares. Hij maakte zieke grapjes over haar gewicht en zette haar voor schut.

Zo noemde haar toenmalige vriend en zijn minnares haar een ‘fat f*ck’ en een koe. „Iets wat extra hard aankwam omdat hij mij altijd vertelde dat ik er prima uit zag en er tevens ook voor zorgde dat ik slecht at. Ik voelde me verloren, want juist daardoor leek het net alsof hij wilde dat ik zo bleef, aldus Betsy.

Ze liet het er niet bij zitten en besloot om een strakke dieet te gaan volgen. Drie dagen in de week danste Betsy. Ook begon ze met hardlopen en gewichtheffen, wat ze zes keer per week volhield naast een proteïnerijk dieet. Het resultaat: ze viel ruim 45 kilo af en ziet er stralender uit dan ooit.

LEES OOK!  De verpleegster liet de kleine jongen achter in de wieg. Slechts enkele minuten later zag ze zijn gezicht en begon ze van afschuw te gillen

Hoe het nu met haar ex-man gaat? „We kunnen het goed vinden met elkaar”, zegt Betsy tot ieders verbazing. ,,Het heeft een tijdje geduurd voordat ik ruimte kon maken voor vergiffenis, maar wat hij heeft gedaan ging eigenlijk om hem, niet om mij. Mijn persoonlijke groei heeft ervoor gezorgd dat ik dat nu begrijp.” Zou jij je man nog accepteren nadat hij vreemdging puur op basis van je gewicht?