in

Papa vraagt hardwerkende zoon of hij nog 1 klusje meer kan doen. Als hij ziet wat het is, barst hij in tranen uit.

Kolt Kyler had de laatste tijd zijn handen vol. Hij zit in het baseball team, doet klusjes op de boerderij en is een voortreffelijke student. Kolt is amper negen jaar en is extreem goed opgevoed. Daarom besliste papa dat hij er wel eens even tussenuit mocht. Zijn papa Andy Kyler liet hem op een dag opzettelijk veel werken. Verrassend genoeg klaagde de jongen niet een keer. In plaats daarvan werkte hij hard aan alles wat hem werd opgedragen. “Toen kreeg hij zijn verrassing”, zei zijn zus, Hannah Himes.

Zij was diegene achter de camera. Zijn papa liet eerst uitschijnen alsof er nog meer werk gedaan moest worden. Papa overhandigde hem een enveloppe en vroeg zijn zoon om hem voorzichtig te openen. Toen viel zijn mond open en vulden zijn ogen zich met tranen.

“Wat is het?”, vroeg zijn zus. “Pappa en ik gaan naar Wrigley Field!”, huilde hij. Himes postte de schattige video van haar kleine broer op Twitter met de omschrijving: “Verrast met tickets voor de Cubs omdat hij zo hard werkt op school, op de boerderij, en op het baseball veld. Hij is wellicht hun grootste fan!”

Bekijk het ontroerende moment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Man duikt in dierentuinverblijf toen het personeel weigerde om een hulpeloze, verdrinkende aap te redden.

“De droevigste hond ter wereld” verliest opnieuw haar huis, en moet misschien geëuthanaseerd worden als niemand haar snel adopteert.