in

Papa legt vast hoe zijn 6-jarige met een gebroken hart afscheid neemt van haar beste vriend

Afscheid nemen is nooit gemakkelijk. Maar als we het hebben over afscheid nemen van iemand die er sinds je geboorte elke dag is geweest, wordt het echt hartverscheurend. En dat is nog moeilijker als je amper zes bent. Dat is precies wat de zesjarige Lynn Bakker uit Den Helder in Nederland overkwam. Sinds haar geboorte was Jaden haar trouwe metgezel en beste vriend.

Toen Bakker geboren werd, was Jaden al zeven jaar oud. Dus toen Bakker zes jaar was, was Jaden er al 13 en begon zijn gezondheid achteruit te gaan. Hij werd doof, blind en kon nog nauwelijks wandelen.

De papa van Bakker ging met Jaden naar de dierenarts en die adviseerde dat het beter was om hem te doen inslapen.

“Lynn kon zowat alles doen met Jaden en hij liet zich dat allemaal welgevallen. Ze deed hem altijd spulletjes om en dat leverde geweldige foto’s op” zei hij.

Hij documenteerde vriendschap tussen de twee en hij heeft gelijk – die foto’s en die accessoires zijn echt schattig.

Ook de laatste momenten werden op een magistrale en ontroerende wijze op de gevoelige plaat vastgelegd.

“Lynn is nog jong en ik wil niet dat ze deze prachtige vriendschap ooit zou vergeten” vertelde de vader.

“Hopelijk blijven deze foto’s altijd bewaard als eerbetoon aan Jaden waarop we met plezier kunnen terugkijken. Ik weet zeker dat Lynn altijd wel een bijzonder plekje voor hem in haar hart zal hebben.”

De foto’s verspreidden zich als een lopend vuurtje over het internet en veroverden de harten van duizenden mensen.

Zelfs op het laatste ogenblik bleef Lynn aan de zijde van Jaden. Uiteraard was ze verwoest om hem te zien gaan, maar hoe hard dit moment ook is, is het iets wat ze gewoon moet ervaren. “Dit is het leven en helaas verliezen we af en toe mensen om wie we geven. Het was belangrijk dat Lynn dit begreep en dat ze kans had om afscheid te nemen.”

“Eerst was Lynn er droevig en kwamen er een heleboel tranen, maar nu praat ze vreugdevol over hem en we hopen dat ze altijd aan hem zal blijven denken.”

DEEL deze ontroerende foto’s met je vrienden!

Dit is geweldig! Als je dit ’s nachts op je voetzolen plakt, ontgift je lichaam zich automatisch.

Deze zwangere vrouw gaat 41 weken lang niet naar de dokter tot ze zich een beetje raar voelt. Wat de dokters in haar buik ontdekken, maakt hen sprakeloos.