Kidnapper probeert een babyjongetje te stelen, maar ziet DIT niet…

Het was een angstaanjagende belevenis, maar de jongste burgers bewezen de dappersten te zijn op die noodlottige dag. Toen de 8-jarige Delicia, de 10-jarige Brenden en de 22 maanden oude babybroer Owen Wright buiten aan het spelen waren in het park vlakbij het huis van hun babysitter, gebeurde het ondenkbare.

1

Een kidnapper greep Owen en zette het op een lopen. Bewakingscamera’s legde de hele scène vast. De man rent weg met de baby in zijn armen, maar Delicia en Brenden zetten de achtervolging in.

“Dat kleine meisje kwam de hoek om gerend en schreeuwde alsof haar leven er vanaf hing”, vertelt getuige Dorothy Giddings. De luide kreten van Delicia trokken de aandacht van de voorbijgangers. De kidnapper werd zo bang dat hij Owen achterliet en op de vlucht sloeg. “Ik zei tegen dat meisje, ‘Schat, je hebt precies gedaan wat je moest doen – luidkeels schreeuwen’”, zei Giddings. “Dat is wat de baby heeft gered. Haar geschreeuw en wij die liepen.”

LEES OOK!  De gehandicapte jongen rijdt de winkelwagen naar de kassa. Wat de kassière hem dan laat doen, maakt me ongelooflijk blij

Nadat het verhaal in het plaatselijke nieuws kwam, was een wildvreemde zo onder de indruk dat hij elk van hen $100 gaf. De kinderen waren verbaasd, maar nog niet half zo trots als hun vader, die maar al te goed weet hoe tragisch dit had kunnen aflopen, moesten zijn kinderen niet zo moedig geweest zijn.

DEEL dit ongelofelijke verhaal met je vrienden!