Haar dochter valt 9 meter diep in een holle boom. Dan merkt de moeder dat er iets met haar buik is

De kleine Annabel Beam uit Burleson in Texas lijdt al sinds haar vroegste kinderjaren aan vreselijke buikkrampen. Aan de oorzaak daarvan liggen twee gevaarlijke ziektes die haar spijsverteringsstelsel aantasten. Hoe opgeblazen haar buikje wel is, kan je trouwens goed op de foto zien.

Ze kan geen vaste voeding eten. Het meisje is aangewezen op vloeistoffen en de dokters zijn haar vaste metgezellen geworden, al kunnen ook zij weinig doen om haar pijn te verzachten. Maar dan gebeurt er in 2012 iets bizar: de achtjarige Annabel speelt in de tuin met haar twee zusjes.

Ze valt negen meter diep in een holle boom. Ze botst met haar hoofdje verschillende keren tegen de binnenkant van de boomstam tot ze uiteindelijk op de bodem terechtkomt. Ze verliest meteen het bewustzijn.

De zusje roepen hun moeder meteen ter hulp. Die kan het nauwelijks vatten dat haar dochter op de bodem van de holle boom ligt. Ook haar man Kevin, de papa van Annabel, weet niet meteen wat hij moet doen.

Ze bellen de brandweer. Maar ook de brandweermannen hebben de grootste moeite om het meisje te bevrijden. Het gevaar om Annabel nog meer te verwonden is erg groot. Uiteindelijk lukt het hen toch om haar naar boven te halen, waarna ze het kleine meisje meteen naar het ziekenhuis afvoeren.

LEES OOK!  Studies tonen aan: lichamelijke pijnen staan ook in verband met psychische en emotionele pijnen

Daar doen de artsen een ongelofelijke ontdekking: hoewel ze het bewustzijn verloor, konden de artsen verder geen noemenswaardige schade ontdekken. Geen bot gebroken, zelfs geen schaafwonde te vinden. Hoe is dat nu mogelijk bij een val van negen meter? De dokters hebben geen verklaring. Als de moeder van Annabel haar buik bekijkt, merkt ze op dat deze niet meer gezwollen is. Het kind zelf klaagt ook niet meer over pijn. Als de dokters haar buik verder onderzoeken, zijn ze nog meer verbaasd: het meisje is van de ziektes aan haar spijsverteringssysteem verlost.

Er is geen medische of wetenschappelijke verklaring voor deze genezing. Annabel vertelt haar moeder dat ze Jezus Christus gezien heeft. Het is hij die haar genezen heeft. Een onwaarschijnlijk verhaal.

Of men het nu gelooft of niet: dit is materiaal voor Hollywood en ondertussen wordt haar verhaal daadwerkelijk verfilmd.

Soms gebeuren er van die dingen waar niemand een verklaring voor heeft. Dit verhaal is daar het zoveelste bewijs van. Wat Annabel ook gered heeft – vandaag kan ze met volle teugen en zonder pijn van het leven genieten. Dit is iets wat ze voordien nooit gekund heeft. Een prachtig happy end!

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal als ook jij in wonderen gelooft!