in

Een koppel woont in een dubbeldekkerbus. Maar neem eens een kijkje binnenin en je zal je ogen niet geloven!

Andrew en Lisa-Jane Powis kochten een blauwe dubbeldekkerbus op eBay voor £2500. Ze wilden de oude bus oplappen om er daarna mee op reis te gaan samen met de kinderen. Dat kwam er echter nooit van.

In plaats daarvan gaven ze een extra £15000 uit om de bus om te toveren tot een luxe vakantiehuisje.

Het koppel vond het erg moeilijk om een plek om te overnachten te vinden als ze op reis waren. de reden: ze hebben twee grote honden. En een caravan kopen was ook geen optie. Andrew is namelijk net geen twee meter lang.

Andrew vertelde ons, “Ik word gek in een caravan, alles is te klein, en vergeet het maar helemaal met twee kinderen en twee Deense dogs…”

“Dus dachten we, waarom bouwen we onze eigen supergrote caravan niet? We hadden absoluut geen ervaring met dit soort projecten maar we besloten toch eens te proberen. En kijk, het resultaat is ongelooflijk!”

Ze werkten samen aan de verbouwing van de bus. Alle stoelen gingen eruit en Andrew installeerde meubels, een kookplaat , een oven en een koelkast. Op de benedenverdieping is er een badkamer en een woonkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamers, een ligbad en een open haard.

Ze hebben echt aan alles gedacht en hun droom samen gestalte gegeven.

De familie brengt nu vakanties door in de bus en vrienden komen op bezoek. De bus heeft ook centrale verwarming, dus kunnen ze in elk seizoen naar hun luxe-vakantiehuisje!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Tijdens een renovatie van de keuken ontdekten ze iets dat hun leven voor altijd zou veranderen!

Na acht jaar relatie valt haar partner haar aan en ze raakt erdoor in coma. Als ze ontwaakt, ziet ze wat hij haar heeft aangedaan!