Dit is waarom je ZO SNEL MOGELIJK moet stoppen met het eten van tilapiavissen

Vis en zeevruchten eten is een uitstekende manier om vitale voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen. Tilapia is een van de populairste vissoorten omdat het zo betaalbaar is. Maar gezondheidsexperts waarschuwen om ver weg te blijven van Tilapia.

Tilapia bevat weinig voedingsstoffen: Onderzoekers van de Wake Forest University School of Medicine brachten een rapport naar buiten over de hoeveelheid omega-3 vetzuren in populaire vissoorten. Tilapia scoorde daarbij veel slechter dan andere vissoorten op de lijst. Omega-3 vetzuren zijn een van de voornaamste gezondheidsvoordelen van vis, inclusief de vermindering van het risico op Alzheimer. Tilapia bevat echter wel een heleboel omega-6 vetzuren, die slecht voor je zijn. De hoeveelheid omega-6 vetzuren in Tilapia is hoger dan in spek of hamburgers.

Tilapia zou Alzheimer kunnen veroorzaken: Een van de omega-6 vetzuren in Tilapia draagt de neem arachidonzuur – een stof die het type ontstekingsschade verantwoordelijk voor Alzheimer aanzienlijk verhoogt.

LEES OOK!  Dit is wat ze doen met inbrekers in Marokko. Hier ook invoeren?

De meeste Tilapia wordt gekweekt: Tilapia is de tweede meest gekweekte vissoort ter wereld. Dit is te wijten aan het feit dat de vis vrijwel alles eet. Goed voor de viskwekers, slecht voor de consument. De meeste kwekers voederen de vis kippen- en varkenspoep. Ze zitten bovendien boordevol antibiotica en soms worden ze genetisch gemanipuleerd om sneller te groeien.

Tilapia zou kanker kunnen veroorzaken: Tilapia kan tot 10 keer meer kankerverwekkende stoffen bevatten dan andere vissoorten. Dit komt omdat het voedsel dat kwekers aan Tilapia geven vaak pesticiden en industriële chemicaliën bevatten. Een van de giftige elementen die in Tilapia werd aangetroffen is dioxine, hetgeen gelinkt wordt aan de groei en ontwikkeling van kankers.

Sterker nog, je lichaam houdt dioxine gedurende zeven tot elf jaar vast. DEEL deze belangrijke informatie met je vrienden!