Artsen zeggen tegen mama, dat haar baby dood geboren zal worden. Maar 5 maanden later ziet ze de eerste sneeuw vallen

Johanna en Craig Morton verwachtten in spanning hu kleine meisje Clara Ray. Maar ze hadden geen idee dat ze algauw verwoestend nieuws te horen zouden krijgen over de toestand van hun ongeboren kind.

“Op 23 december 2015 ging ik binnen voor een echografie en we dachten dat het een vreugdevolle dag zou zijn. Die dag verliep niet zoals gepland.

sneeuw1

Ik was 12 weken zwanger en ik kreeg te horen dat er iets mis was met het hartje van mijn baby. Er werd me verteld dat ze niet zou overleven. Het zal een miskraam worden, zeiden ze. Ik verliet het kantoor in tranen en met een gebroken hart. Mijn baby vocht tot 18 weken. Toen begon haar hart trager en trager te slaan. Bij elk nieuw doktersbezoek kregen we nieuw slecht nieuws te horen.

sneeuw2

Er werd me verteld dat ze dood geboren zou worden en dat ik mezelf de pijn moest besparen. Er was nog weinig hoop voor mijn meisje.

LEES OOK!  Deze baby’s werden op dezelfde dag bij dezelfde moeder geboren. Maar als je ze nu ziet, ontdek je wat er zo bijzonder aan hen is

sneeuw3

Het enige wat we nog konden doen was bidden. We hielden zelfs een baby shower en richtten al een kinderkamer in. We zouden het gevecht opnemen.

sneeuw4

En ons meisje bleef ook vechten tot 37 weken. Op 14 juni werd ze geboren met een keizersnede en ze werd meteen overgebracht naar het Boston Children’s Hospital.

sneeuw5

Toen ze 6 dagen oud was, had ze haar eerste open hartoperatie. Maar op 21 juli mochten we haar eindelijk mee naar huis nemen!

Sindsdien moesten we nog 5 keer naar het ziekenhuis maar ze is een vechter en haar naam is Clara Ray!

sneeuw6

Ze is een wonder.

Hier zien we haar hoe ze naar de eerste sneeuw kijkt. Ze was er helemaal weg van.

Ik kan mijn gevoelens niet omschrijven toen we de glimlach op haar gezichtje zagen.

Pure vreugde!”

DEEL dit bericht om dit jonge gezin te steunen!