1 jaar oud jongetje wordt ontvoerd. 21 jaar later bellen politieagenten mama op om haar te vertellen dat ze hem gevonden hebben

Toen Maria Mancia haar zoon voor het eerst na 21 jaar zag, kon ze het niet geloven: “Al die tijd heb ik niet geweten wat er met hem gebeurd was.”

Toen haar zoon Steve Hernandez 18 maanden oud was, werd hij door zijn eigen vader ontvoerd. Valentin Hernandez – de vader – nam zelfs elke foto van hem, inclusief zijn echofoto.

De moeder van Steve herinnert het zich nog alsof het gisteren was. De enige manier om de autoriteiten op een spoor te brengen, was met een foto die een familielid nog van de jongen had.

“Het is het enige wat ik van hem heb. Ik heb het altijd bij me.”

LEES OOK!  Alleenstaande moeder kan de huur niet betalen, dus geeft de huisbaas hen een gratis woning

De speurders borgen hun onderzoek echter nooit op en na meer dan 20 jaar leidde een tip hen naar Puebla, Mexico. Daar vonden ze Steve die nu 22 jaar oud is. Zijn vader was vermist of dood.

“Het was een schok”, zei Steve. Ik wist niet of ze nog leefde en toen ik dat telefoontje kreeg om mijn moeder te ontmoeten, was dat als een ijskoude douche. Maar het is goed. Heel goed!”

In Mexico studeerde Steve rechten en hij hoopt verder rechten te studeren in de Verenigde Staten.

DEEL deze ongelofelijke reünie met je vrienden!